Design din egen rejse!
Vælg blandt +3000 hoteller og +700 golfbaner

Golfrejser til Spanien

Golf i Spanien har stået højt på listen hos danske golfspillere de seneste mange år. Det er med god grund. Landet tilbyder mere end 400 golfbaner, et solsikkert klima og en gastronomi i verdensklasse. Læg dertil smuk natur, skønne strande og en rig kulturarv.

Golf ved Alicante

Alicante ligger helt ud til Middelhavet på Costa Blanca. Området byder på en lang række golfbaner og golf resorts, som er attraktivt for de fleste niveauer. Oveni har området omkring 320 dage med sol om året, så her har du perfekte forudsætninger for en vellykket golfferie.

Søg rejse til Alicante

Golf ved Barcelona

Kystlinjerne nord og syd for Barcelona kaldes for henholdsvis Costa Brava og Costa Daurada. De er i golfsammenhæng måske ikke lige så kendte som Costa del Sol og Costa Blanca, men de byder på en lang række af golfbaner og golfresort i høj klasse. Et alternativ ville være at bruge Barcelona som udgangspunkt og nyde alt det byen kan byde på og så køre ud til de foreskellige golfbaner.

Søg rejse til Barcelona

Golf ved Malaga

Malaga och Costa del Sol byder på et varmt og solrigt klima og er et klassisk golfrejsemål, som gennem tiden har lokket en masse danskere til Solkysten med deres golfbag. På kystlinjen finder man mere end 40 golfbaner, så den næste golfoplevelse venter altid lige om hjørnet.

Søg rejse til Malaga

Golf på Mallorca

Golf på Mallorca er et perfekt rejsemål for de lidt kortere ture. Et skønt klima, omkring 20 golfbaner at vælge imellem og ikke mindst kort flyvetid og direkte afgange fra flere steder i Danmark. Hvad enten du vælger et golf resort, strand hotel eller at bo i en af byerne, så er der masser af forskellige kombinationer.

Søg rejse til Mallorca