Book din flyrejse!
-Hvor og hvornår vil du hen?

Om os

Golf Plaisir, som blev etableret i 1992, er Nordens største golfrejsearrangør med aktiviteter i Sverige, Danmark, Finland, Norge og Tyskland. Ud over de tjenester, du kan købe på denne hjemmeside, tilbyder vi også ugentlige rejser med golfværter, longstay, temarejser og skræddersyede golfrejser over hele verden. Læs mere om alle vores ferietyper og destinationer på - www.golfplaisir.dk

Golf Plaisir er en del af Europas førende turismevirksomhed DER Touristik Group. DER Touristik Group er en del af den tyske kooperative REWE Group, en koncern med over 300.000 ansatte, hvis hovedaktivitet er detailhandel.

DER Touristik Nordic AB, Golf Plaisirs moderselskab, er teknisk arrangør og ansvarlig juridisk part for de ture, der er købt gennem denne service. Hvis du har kombineret flere rejseydelser i din booking, udgør det en pakkerejse i henhold til direktiv (EU) 2015/2302. Derfor er du omfattet af alle EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. DER Touristik Nordic AB er medlem av Rejsegarantifonden.