Book din flyrejse!
-Hvor og hvornår vil du hen?

Golfrejser til Portugal

En vellykket golfferie kræver mere end blot god golf. Vejr, omgivelser og den følelse af, at man får lidt ekstra er vigtig for en succesfuld golfrejse. Få steder som Portugal er sammenhæng mellem pris og kvalitet så godt ramt . Vælg mellem de populære områder omkring Lissabon og på Algarve.

Golfrejser til Algarve

Golf på Algarve er ensbetydende med masser af skønne hoteller og golfbaner til alle typer golfspillere. Her finder du alt fra mesterskabsbaner, som bliver brugt på Europatouren, til golfbaner hvor det frem for alt er hyggen, som er nøgleordet.

På Algarvekysten finder du små hyggelige fiskerbyer side om side med store og velfungerende turistmetropoler. Så her findes masser af muligheder for at få tiden til at gå efter golfrunden.

Vælg destinationen Algarve i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.

Golfrejser Lissabon

For dem som vil spille golf i Lissabon findes der masser af muligheder for at spille nogle af Portugals aller bedste golfbaner. Lissabon er for mange golfspillere en nem beslutning, når golfrejsemålet skal vælges. Et mildt klima og golfvenligt klima året rundt i samspil med skønne golfbaner.

Lissabon er blevet en populær storby og har masser at byde på for dem som vil have en pause fra golfbanerne og nyde kulturen og gastronomien i den portugiskse hovedstad.

Vælg destinationen Lissbon i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.