Book din flyrejse!
-Hvor og hvornår vil du hen?

Hvor vil du spille golf?

Vi tilbyder starttider på over 1000 golfbaner rundt om i Europa. I øjeblikket er det fordelt på Spanien, Portugal, Frankrig, Italien, Tyskland, Slovakkiet , Tjekkiet og Belgien. Vi arbejder hårdt for at tilføje endnu flere golfbaner og vil opdatere vores liste løbende.

Spanien - 136 bokningsbare baner

I Spanien kan du booke starttider på næsten halvdelen af de næsten 400 golfbaner, som er registreret i landet. Det er muligt at designe din egen unikke golfrejse med lige præcis de golfbaner, som du vil spille. Hvad enten du bor på banen, i byen eller andre steder – det er helt op til dig.

De bedste golfbaner ligger som oftest ude ved kysterne på Costa del Sol, Costa Brava eller Costa Blanca og nu får du en unik mulighed for nemt at kunne sammensætte din drømme golfrejse.

Portugal - 51 bokningsbare baner

Portugal har længe været blandt de bedste golfrejsemål i Europa og fra Danmark findes der flere muligheder for at flyve til Portugal. Fra danske lufthavne findes der både fly til Lissabon, Porto og Faroog både golfbanerne og hotellerne i disse områder passer de danske golfspillere fint.

I Portugal findes der omkring 70 golfklubber, som er koncentreret på ganske få områder.

Frankrig - 325 bokningsbare baner

I Frankrig findes der omkring 640 golfbaner og i Europa er det blot Tyskland og England, som har flere golfbaner end Frankrig. Generelt er kvaliteten høj på golfbaner i Frankrig og landet er et optimalt golfrejsemål for dem, som vil kombinere golf med gastronomi, gode vine og smukke naturoplevelser.

Derudover er det ikke usædvanligt, at man finder en golfbane ved et af de mange slotte, som findes i landet.

Italien - 80 bokningsbare baner

Som golfrejsemål er Italien en ganske ung nation. Få golfspillere har opdaget, hvor skønt det er at spille golf i Italien og det betyder, at der ofte er god plads på golfbanen og gode starttider er ofte fint tilgængelige. Så resten af dagen kan oftest nydes i dette skønne land med god mad og vin.

Tjekkiet - 79 bokningsbare baner

Golf i Tjekkiet er en uforglemmelig oplevelse. Golfbanerne er lige så varierede som landets smukke natur. Bor du i hovedstaden Prag, kan du som golfspiller kombinere flere forskellige baner med det pulserende storbyliv.

Prag er det perfekte rejsemål for en weekendtur med golf med direkte fly og gode muligheder for golf, underholdning, mad, øl og kultur.

Slovakkiet - 21 bokningsbare baner

Landet har som sådan ikke nogen lang tradition for golf, mest af alt fordi at sporten var forbundt i Sovjet-tiden. Siden selvstændigheden i 1993 har man anlagt ca 20 golfbaner og mange af dem, holder høj klasse.

De fleste golfbaner i Slovakkiet ligger i den vestlige del af landet, i nærheden af hovedstaden Bratislava.

Tyskland - 47 bokningsbare baner

I Tyskland findes der over 700 golfklubber og man finder alt fra linksbaner til udfordrende mesterskabsbaner og smukke parkbaner. Golfspillere som Bernhard Langer og Martin Kaymer har sat Tyskland på kortet som golfnation og der findes mere end 600.000 registrerede golfspillere i landet.

Belgien - 6 bokningsbare baner

Golf er ikke det første som man kommer i tanke om, når man tænker på Belgien. Chokolade, vaffler, øl, spændende arkitektur og rustikke byer er hvad man først og fremmest forbinder med Belgien. I skrivende stund, så findes der mere end 90 golfbaner i landet og rigtigt mange holder en høj klasse og som sagt, så byder en golfrejse til Belgien på meget mere end blot golf.