Book din flyrejse!
-Hvor og hvornår vil du hen?

Golfferie

Golfferier til Europas storbyer bliver stadig mere populære. Tag dine golfkøller med næste gang du skal afsted og kombinér storbyens udbud af gastronomiske oplevelser, museer, kultur og shopping med et par runder golf.

Golfferier til Prag

Tjekkiets gæstfrie hovedstad Prag byder på masser af seværdigheder, kultur, historie, god mad og billig shopping. Hvis du derudover holder af øl, så er Prag det helt rigtige sted for dig. Her finder du et overflødighedshorn af hyggelige værtshuse og mikrobryggerier.

Vælg destinationen Prag i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.

Golfferier til Palma de Mallorca

Vil du rejse ned til varmen, men opleve mere en sol og strand? Book en rejse til Palma de Mallorca - Mallorcas trendy hovedstad. Kombinér golf med shopping, hyggelige restaurantbesøg og afslapning i byens hyggelige gader.

Vælg destinationen Mallorca i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.

Golfferier til Barcelona

En golfweekend i Barcelona indeholder alt man kan ønske sig af en weekendrejse. Fantastisk arkitektur, kultur, shopping, god mad og et livligt natteliv. Derudover byder Barcelona også på ganske fine badestrande, så det kunne også være en mulighed.

Vælg destinationen Barcelona i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.

Golfferier til Lissabon

Lissabon er en populær storby, som har masser at tilbyde nysgerrige rejsende, som vil holde en pause fra golfen og nyde maden og kulturen. Centrum af Lissabon har gennemgået en modernisering og der er poppet nye trendy områder op langs vandet. Her vrimler med caféer, barer og interessante restauranter, som giver det traditionelle portugisiske køkken et moderne twist.

Vælg destinationen Lissabon i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.

Golfferier til Paris

På to timer kan du flyve fra Danmark til byernes by - Paris. En by som byder alt hvad hjeret kan begære af rig historie, kultur for alle aldre, shopping og restauranter i verdensklasse. Byen ligger smukt ved floden Seinen med masser af hyggelige parker og åbne pladser.

Vælg destinationen Paris i søgefeltet ovenfor for mere information om golfbaner og tilgængelighed.