Skræddersy din egen rejse!
- Vælg mellem tusindvis af flyrejser, hoteller og golfbaner.

Total fleksibilitet!

Golf Plaisir Flexrejser er en mulighed for dem, der ønsker fleksibilitet. Ønsker du at bestille en komplet pakke med Fly, Hotel og Golf eller kun én eller nogle af disse tjenester? Det vælger du selv og også i hvilken rækkefølge du vil søge og booke. Brug søgefeltet og de forskellige faner for Fly, Hotel og Golf. Dine valg gemmes i en indkøbskurv og du kan til enhver tid gå videre og bestille og betale for dine valg.

Golf Plaisir Flexrejser er et supplement til vores færdigpakkede uge-rejser, Long Stay-, trænings- og temarejser. Du skræddersyr selv din rejse og tager afsted helt på egen hånd, men når du booker mindst to ting er du beskyttet af Rejsegarantifonden.

Fly

For mange er gode afgangstider og en god pris på flyrejsen vigtig at finde først - inden du bestiller din bolig og starttider til golf. I søgefeltet og på fanen Fly skal du vælge afgangssted, din destination og rejsedatoen. Når du har truffet dine valg og startet søgningen, præsenteres et flyforslag, der er baseret på den laveste pris. Alternative flyforslag vises også. Vælg herefter den flymulighed, der passer bedst til dine ønsker. Du kan derefter gå videre og tilføje hoteller og/eller tee-tider for golf. Du kan også vælge at gå videre og bare bestille flyrejsen, hvis du vil.

Bemærk, at golfbaggen først kan bookes, når du har foretaget din booking og betaling og modtaget din flyreservationsreference, som du modtager i dine rejsedokumenter. Du bestiller og betaler for din golfbag separat direkte hos flyselskabet eller gennem Golf Plaisirs kundeservice.

Hotel

Hvis hotellet er vigtigst for dig at finde først, kan du gå direkte til fanen Hoteller i søgefeltet. I søgefeltet skal du vælge din destination og rejsedato. Når du har foretaget dine valg og startet søgningen, vises en liste over foreslåede hoteller - alle tilgængelige hoteller på de datoer, du har valgt, vises her. Vælg det hotel, der virker mest interessant for dig og vælg herefter den type værelse, du ønsker. Du kan derefter gå videre og tilføje fly- og/eller starttider for golf. Du kan også vælge at gå videre og bare booke hotellet, hvis du vil.

All information om hotellerne kommer fra hotellerne selv og er ikke altid specifikt skrevet som information til golfgæster. Golf Plaisir er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Golf

Hvis spil på en eller flere specifikke golfbaner er vigtigst for din rejse, kan du starte med at tjekke, om der er tilgængelige starttider på de datoer, du planlægger at rejse på. I søgefeltet og på fanen Golf skal du vælge din destination og den præcise dato, hvor du vil spille. Golfbanerne er præsenteret i en liste med afstande fra den valgte destination. Vælg de golfbaner og starttider, du ønsker at spille. Du kan derefter gå videre og tilføje fly og/eller hoteller. Du kan også vælge at gå videre og bare bestille starttider, hvis du ønsker det.

Husk at bestille et starttidspunkt som ikke ligger for tæt på dit ankomst- eller afgangstidspunkt, så du får en god margin tidsmæssigt - så kan du spille golf i god ro og orden. Hvis der ikke vises starttider for udvalgte datoer på den golfbane, du søger efter, kan det skyldes, at der ikke er tilgængelige starttider på den dato, eller at golfklubben endnu ikke har offentliggjort tilgængelige starttider for den pågældende periode.

Booking & betaling

Når du har truffet alle dine valg vedrørende fly, hoteller og golf, er det tid til at udfylde personlige oplysninger for alle rejsende.

Når dette og betaling for din rejse er gennemført, modtager du en reservationsbekræftelse og rejsedokument via e-mail på din booking.