Book din flyrejse!
-Hvor og hvornår vil du hen?

Total fleksibilitet!

Velkommen til Golf Plaisir Flexrejser!


Her får du friheden til at designe din helt egen golfrejse. Ønsker du en pakke med alt inkluderet – starttider, fly og hotel? Eller foretrækker du at vælge nogle af disse tjenester separat? Uanset hvad du vælger, er det dig, der bestemmer hvor, hvornår og hvor længe du vil rejse. Her er det også dig, der styrer over indkvarteringen og hvilke golfbaner du vil spille på, med mulighed for at vælge antallet af starttider, der passer dig bedst. Du kan starte i hvilken som helst rækkefølge med dine valg. Lad os gøre din næste golfrejse til virkelighed!

Golf Plaisir Flexrejser er et supplement til vores færdigpakkede uge-rejser, Long Stay-, trænings- og temarejser. Du skræddersyr selv din rejse og tager afsted helt på egen hånd, men når du booker mindst to ting er du beskyttet af Rejsegarantifonden.

Golf

Hvis spil på en eller flere specifikke golfbaner er vigtigst for din rejse, kan du starte med at tjekke, om der er tilgængelige starttider på de datoer, du planlægger at rejse på. I søgefeltet skal du vælge din destination og den præcise dato, hvor du vil spille. Golfbanerne er præsenteret i en liste med afstande fra den valgte destination. Vælg de golfbaner og starttider, du ønsker at spille. Du kan derefter gå videre og tilføje fly og/eller hoteller. Du kan også vælge at gå videre og bare bestille starttider, hvis du ønsker det.

Husk at bestille et starttidspunkt som ikke ligger for tæt på dit ankomst- eller afgangstidspunkt, så du får en god margin tidsmæssigt - så kan du spille golf i god ro og orden. Hvis der ikke vises starttider for udvalgte datoer på den golfbane, du søger efter, kan det skyldes, at der ikke er tilgængelige starttider på den dato, eller at golfklubben endnu ikke har offentliggjort tilgængelige starttider for den pågældende periode.

Fly

For mange er gode afgangstider og en god pris på flyrejsen vigtig at finde først - inden du bestiller din bolig og starttider til golf. I søgefeltet skal du vælge afgangssted, din destination og rejsedatoen. Når du har truffet dine valg og startet søgningen, præsenteres et flyforslag, der er baseret på den laveste pris. Alternative flyforslag vises også. Vælg herefter den flymulighed, der passer bedst til dine ønsker. Du kan derefter gå videre og tilføje hoteller og/eller tee-tider for golf. Du kan også vælge at gå videre og bare bestille flyrejsen, hvis du vil.

Hotel

Hvis hotellet er vigtigst for dig at finde først, kan du gå direkte Hotel. I søgefeltet skal du vælge din destination og rejsedato. Når du har foretaget dine valg og startet søgningen, vises en liste over foreslåede hoteller - alle tilgængelige hoteller på de datoer, du har valgt, vises her. Vælg det hotel, der virker mest interessant for dig og vælg herefter den type værelse, du ønsker. Du kan derefter gå videre og tilføje fly- og/eller starttider for golf. Du kan også vælge at gå videre og bare booke hotellet, hvis du vil.

All information om hotellerne kommer fra hotellerne selv og er ikke altid specifikt skrevet som information til golfgæster. Golf Plaisir er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Booking & betaling

Når du har truffet alle dine valg vedrørende fly, hoteller og golf, er det tid til at udfylde personlige oplysninger for alle rejsende.

Når dette og betaling for din rejse er gennemført, modtager du en reservationsbekræftelse og rejsedokument via e-mail på din booking.