Design din egen rejse!
Vælg blandt +3000 hoteller og +700 golfbaner

Sådan finder du din golfrejse

Her har du mulighed for at booke din næste golfrejse ud fra netop dine ønsker og behov. Ønsker du at booke en hel pakke med fly, hotel og golf, eller ønsker du måske blot at booke fly eller hotel og golf. Foretag dine valg i søgefeltet. Nedenfor er de forskellige muligheder beskrevet

Fly+Hotel+Golf

Er du på jagt efter en pakkeløsning som indeholder alt du har brug for i form af fly, overnatning og starttider, så er dette hvad du skal gøre. Start med at vælge hvor du vil rejse fra i søgefeltet, derefter vælger du din ønskede destination, hvor lang tid skal rejsen vare, og hvor mange rejsende. Når du har klikket på ”Søg golfrejse” kommer der et forslag på fly op. Dette kan ændres når du har valgt et hotel, her kommer også en liste med hoteller frem. Nu vises de hoteller der er tilgængelige til dine valgte datoer. Her vælger du det hotel du ønsker, og derefter vælger du hvilken type værelse der passer dig. Efter hotel og fly er valgt, kan du begynde at booke starttider. Golfbanerne bliver præsenteret på en liste, hvor det også er muligt at se afstanden fra hotellet. Book den starttid på banen som du ønsker (hver dag). Pas på med at booke en starttid for tæt på din ankomst eller afrejse, uden at være sikker på at du har tid nok.erner. Vælg dit hotel og dernæst den værelsestype du ønsker.

Samtlige hotelbeskrivelser der er præsenteret er tilsendt fra selve hotellet og er derfor ikke altid skrevet specifikt til golfgæster. Golf Plaisir frasiger sig alt ansvar for eventuelle unøjagtigheder. Kontakt os hvis i har nogle spørgsmål

Fly+Golf

Vælg Fly + Golf hvis du blot er ude efter at booke en flybillet og starttider. I søgefeltet vælger du hvorfra din afrejse starter, din rejsedestination og dato for rejsen. Når du har foretaget dine valg og har startet søgningen, vil du blive præsenteret for fly til de laveste priser. Alternative flyforslag fremvises også. Vælg det flyforslag der passer bedst til dig. Efter at flyet er valgt, kan du begynde at booke golfen. Book den bane og starttid som du ønsker at spille (hver dag). Pas på med at booke en starttid for tæt på din ankomst eller afrejse, uden at være sikker på at du har tid nok.

Bemærk det først er muligt at booke din golfbag efter du har booket hotel, fly og starttider, og efter du har modtaget din flybookingreference, som du modtager i dine rejsedokumenter. Din golfbag booker og betaler du separat direkte hos flyselskabet.

Hotel+Golf

Vælg Hotel + Golf hvis du blot ønsker at booke hotel og starttider. I søgefeltet vælger du din ønskede destination og dato for rejsen. Når du har foretaget dine valg og startet søgningen, vil du blive præsenteret for en liste med forskellige forslag til hotel. Vælg her det hotel der passer bedst til dine ønsker. Efter hotellet er valgt kan du starte bookingen af starttider. Du vil blive præsenteret for en liste golfbaner, inklusiv afstanden fra hotellet. Book den golfbane og starttid der passer dig (hver dag).

Vær opmærksom på ikke at booke teetider med for smal tidsmarginal i forhold til ankomst- og afrejsetidspunkt.

Hotel+Fly

Du kan også vælge kun at booke hoteller og/eller fly, hvis du ønsker det. Nogle gange kan du måske ikke finde de starttider, du ønsker, men vil alligevel gerne benytte lejligheden til at bestille hotellet og/eller flyrejsen. Dette valg kan foretages, når du kommer til booking af starttider.

Tilvalg og betaling

Når du har foretaget dine valg vedrørende fly, hotel og golf, er der mulighed for tilvalg af ”ekstraudstyr” som fx. yderligere forsikringer. Derudover skal der udfyldes personlige oplysninger om alle rejsende Når dette og selve betalingen af din rejse er klaret, vil du modtage en bookingbekræftelse og rejsedokumenter via mail.

Når det er sket og betalingen af rejsen er foretaget, så tilsendes bookingbekræftelse og dine rejsedokumenter via mail.