Design din egen rejse!
Vælg blandt +3000 hoteller og +700 golfbaner

Sådan booker du din golfrejse

Du starter med at vælge din afrejselufthavn, dit rejsemål, rejselængde og antal rejsende. Når du klikker ”Søg golfrejse” kommer der en række flymuligheder, samt en liste med hotelforslag. Når du har valgt hotel har du mulighed for at ændre flymulighederne. Efter at fly og hotel er valgt, så kan du begynde at booke dine starttider. Nedenfor beskrives de enkelte skridt nærmere.

1. Vælg hotel og værelsestype

Her præsenteres de hoteller som er tilgængelige på de valgte rejsedatoer. Øverst vises de hoteller som ligger på, eller tættest på en golfbane. Det er altid muligt at filtrere din liste efter: Hoteller tæt på golf – Storbyhotel – Laveste pris – Flest stjerner. Vælg dit hotel og dernæst den værelsestype du ønsker.

Alle hoteltekster er skrevet af hotellerne selv og er ikke specifikt tilpasset til golfgæster. Golf Plaisir tager ikke ansvar for evt. fejl eller misinformation i teksterne. Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

2. Vælg fly

Når du har valgt et hotel og værelsestype, er det tid til at vælge flyløsning. Det første flyforslag er baseret på den laveste pris. Alternative forslag vises også. Vælg det alternativ som passer dig bedst efter dine ønsker.

Du kan filtrere forslag efter: Flyselskab – Klasse (Økonomi, Business) – Rejsetidspunkt.

Du kan først booke din golfbag, når du har fået dit flyreferencenummer. Nummeret fremgår af dit rejsedokument. Din golfbag booker og betaler du separat direkte hos flyselskabet eller gennem Golf Plaisirs kundeservice.

3. Vælg golfbaner og starttider

Nu er det tid til at vælge golfbaner og starttider. Golfbanerne rangeres i forhold til afstand fra hotellet, som du har valgt. Vælg den bane du ønsker at spille, indtast dato og du får et overblik over teetider, som du kan booke.

Vær opmærksom på ikke at booke teetider med for smal tidsmarginal i forhold til ankomst- og afrejsetidspunkt.

4. Tilvalg og betaling

Når du har valgt dit fly, hotel og golfrunder, så får du mulighed for at tilføje ekstra ting, som rejseforsikring, m.m., samt udfylde personoplysninger på alle rejsende.

Når det er sket og betalingen af rejsen er foretaget, så tilsendes bookingbekræftelse og dine rejsedokumenter via mail.